ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Αρχική σελίδα
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδιαφέρουν...
14o ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ-ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 11 - 12 Μαϊ 2013
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΠ-ΠΚ ΑΒ (14-17 / 2 /2013) ΕΦ/ΝΕΑΝ ΠΑΙΔ/ΚΟΡΑΣ (21 – 24 / 2 / 2013) Ο.Α.Κ.Α

 

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ ΝΕΑ

«ΧΙΛΙΑΔΟΥ» ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ Ι.Ν.Ο.Α.

Κόρινθος,11/07/08


Στις 28/06 διεξήχθη ο αγώνας «ΑΙΓΙΟ – ΧΙΛΙΑΔΟΥ – ΑΙΓΙΟ» για σκάφοι ανοικτής θάλασσας κατηγορίας ΙΜS και ORC CLUB. Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ναυτικού Ομίλου Αιγίου (Ι.Ν.Ο.Α.) στις 11.00 του Σαββάτου 28/06.Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου (Ν.Ο.Κ.) συμμετείχε στον αγώνα στην κατηγορία ORC CLUB με 2 σκάφοι ανοικτής θάλασσας.

Το «AMARYLLIS» με Κυβερνήτη τον Δημήτρη Καρυτσιώτη και το «VASILIKI» με Κυβερνήτη τον Γιάννη Γκρούτση. Η διαδρομή είναι 22 Ναυτικά μίλια και καλύπτει την απόσταση από την γραμμή εκκίνησης στο Αίγιο, μέχρι την ξέρα μπροστά από την Μαρίνα της Χιλιαδούς στην Φωκίδα. Η επιτροπή αγώνα του Ι.Ν.Ο.Α έχει πάντα προβλέψει και οι διαδρομές των αγώνων είναι χαρισματικές όπως αυτή με τις καταπράσινες παραλίες της Αιγιαλείας και τις αμμουδερές παραλίες της Χιλιαδούς, το γραφικό και παραδοσιακό Μοναστηράκι με την ωραιότερη ίσως παραλία του Κορινθιακού, το πανέμορφο Μαραθιά και επιστροφή στο Αίγιο.

Οι άνεμοι δεν ευνόησαν τα μεγάλα και βαριά σκάφοι, αφού η ένταση τους δεν ξεπέρασε τα 3 μποφόρ Β – ΒΑ, στον Κορινθιακό. Το AMARYLLIS και το VASILIKI κατέλαβαν την Τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, ενώ αίσθηση διάχυτη με θαυμασμό προκάλεσε η επιτυχία του κυβερνήτη του ΑΥΡΑ να βγάλει τον αγώνα με μονόμπρατσα.

Μετά τον τερματισμό στο Αίγιο, τα σκάφοι (αφού φόρτωσαν επισκέπτες και προσκεκλημένους) απέπλευσαν για τριήμερη ξεκούραση στα πανέμορφα Τριζόνια. Ο προγραμματισμένος αγώνας ΟΡΤΣΑ – ΠΡΙΜΑ για τήν Κυριακή 06/07, με απόφαση του Προέδρου της επιτροπής αγώνα και της πλειοψηφίας των ιστιοπλόων αναβλήθηκε και θα επαναπρογραμματιστεί.

Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας από την επιτροπή αγώνων είναι ο ΠΟΣΕΙΔΏΝ στις 31/08 Κυριακή και περιλαμβάνει την διαδρομή 18 ναυτικών μιλίων ΑΙΓΙΟ – ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΝΗΣΙΔΩΝ – ΑΙΓΙΟ. Οι αθλητές με μπλε ταυτότητα του Ν.Ο.Κ , οι απόφοιτοι της σχολής ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Κ. και γενικά οι νεολαίοι (άνω των 18 ετών) που επιθυμούν να συμμετάσχουν σαν πληρώματα στα σκάφοι του Ν.Ο.Κ. αλλά και του Ι.Ν.Ο.Α, που είναι Όμιλος με μεγάλη και πολύ αξιόλογη προσφορά στο άθλημα της ιστιοπλοΐας και γενικά του Ναυταθλητισμού, να το δηλώσουν στον έφορο ιστιοπλοΐας κ. Γιάννη Γκρούτση στο 6978146904 ή στην γραμματεία του Ν.Ο.Κ. στο στάδιο της Κορίνθου.

<< επιστροφή

 
 
Google
www nokorinthou.gr

Ενημέρωση - Αποτελέσματα


Easy2net by korinthorama  
© Ν.Ο. Κορίνθου • Created & Hosted by korinthorama