ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Αρχική σελίδα
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδιαφέρουν...
14o ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ-ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 11 - 12 Μαϊ 2013
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΠ-ΠΚ ΑΒ (14-17 / 2 /2013) ΕΦ/ΝΕΑΝ ΠΑΙΔ/ΚΟΡΑΣ (21 – 24 / 2 / 2013) Ο.Α.Κ.Α

 

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ ΝΕΑ

1η ΚΑΙ 3η ΘΕΣΗ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Την 1η και την 3η θέση στην κατηγορία ORC CLUB κατέλαβαν τα 2 σκάφη του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ στον αγώνα ανοικτής θάλασσας «ΒΟΥΡΑΪΚΟΣ» που συμμετείχαν και διεξήχθη την Κυριακή στις 19/10/2008 στον Βουραϊκό κόλπο.

Την πρώτη θέση κατέλαβε το σκάφος «ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ» με Κυβερνήτη τον Δημήτρη Καρυτσιώτη και πλήρωμα τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο. Την Δεύτερη θέση κατέλαβε το σκάφος «JUNIOR Ζ», με Κυβερνήτη τον Κώστα Ζαχόπουλο και το πλήρωμα του από τον Ιστιοπλοϊκό Ναυτικό Όμιλο Αιγίου (Ι.Ν.Ο.Α), πού ήταν και ο διοργανωτής του αγώνα και την 3η θέση το σκάφος «ΒΑΣΙΛΙΚΗ» με Κυβερνήτη τον Γιάννη Γκρούτση ο οποίος έκανε τον αγώνα μόνος του και χωρίς πλήρωμα. Στην κατηγορία IMS (ORC int) την 1η θέση κατέλαβε το «ΦΡΥΝΗ» με Κυβερνήτη τον Μανώλη Ζαμπετάκη του Ι.Ν.Ο.Α., την 2η το «ΝΙΡΙΤΙΣ» με Κυβερνήτη τον Γιώργο Πανούτσο του Ι.Ν.Ο.Α. και την 3η το «ΙΑΣΩΝ» του Ι.Ν.Ο.Α.

Η επιτροπή αγώνα έδωσε την εκκίνηση στις 11:00 της Κυριακής και ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από βροχερό και μουντό καιρό με λίγο αέρα. Η άπνοια ταλαιπώρησε τά σκάφοι ιδιαίτερα στο δεύτερο μπράτσο του αγώνα, σε σημείο μάλιστα που να κάτσουν μπροστά από την τσαμαδούρα του τερματισμού και να περιμένουν για αέρα μέχρι και 2 ώρες. Κατά τα άλλα ό αγώνας ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος (όπως πάντα η επιτροπή αγώνα του Ι.Ν.Ο.Α. είχε μελετήσει και την τελευταία λεπτομέρεια) και τα 27 ναυτικά μίλια του αγώνα κύλησαν ευχάριστα για τα πληρώματα και κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύκτας.

<< επιστροφή

 
 
Google
www nokorinthou.gr

Ενημέρωση - Αποτελέσματα


Easy2net by korinthorama  
© Ν.Ο. Κορίνθου • Created & Hosted by korinthorama