ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Αρχική σελίδα
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδιαφέρουν...
14o ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ-ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 11 - 12 Μαϊ 2013
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΠ-ΠΚ ΑΒ (14-17 / 2 /2013) ΕΦ/ΝΕΑΝ ΠΑΙΔ/ΚΟΡΑΣ (21 – 24 / 2 / 2013) Ο.Α.Κ.Α

 

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ > ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου ιδρύθηκε το 1971 με σκοπό την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού σε όλες τις μορφές. Το τμήμα κολύμβησης ξεκίνησε με την κατασκευή του κολυμβητήριου στο Ε.Α.Κ ΚΟΡΙΝΘΟΥ το 1981.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου, εκτός από το καθαρά αγωνιστικό του έργο, με στόχο τον πρωταθλητισμό, παράγει και κοινωνικό αφού κοντά σε καταξιωμένους προπονητές, πτυχιούχους Γυμναστικής Ακαδημίας, μαθαίνουν κάθε χρόνο πάνω από 300 παιδιά ΣΩΣΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, η οποία βοηθά στη σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη.

Οι ομάδες όλων των κατηγοριών, (αγωνιστικής, προαγωνιστικής, επίλεκτων και αρχάριων) λαμβάνουν μέρος εκτός από τις επίσημες διοργανώσεις της Κ.Ο.Ε και σε αγώνες που διοργανώνουν σωματεία σε όλη την Ελλάδα.
Αθλητές του ομίλου μας έχουν λάβει αξιόλογες μεταγραφές στις μεγαλύτερες ομάδες στη Ελλάδα όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, έχουν δε αγωνισθεί ή και ακόμα αγωνίζονται με την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ έχοντας τον τίτλο του ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ αλλά και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

Μετά από διετή απουσία από τα κολυμβητικά δρώμενα, λόγω λειτουργικών προβλημάτων της πισίνας στις αρχές της νέας χιλιετίας, ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου με ανθρώπους που δουλεύουν ακούραστα καλύπτει τον χαμένο χρόνο και συνεχίζει την ανοδική του πορεία στα κολυμβητικά δρώμενα της χώρας.

 

 
 
Google
www nokorinthou.gr

Ενημέρωση - Αποτελέσματα


Easy2net by korinthorama  
© Ν.Ο. Κορίνθου • Created & Hosted by korinthorama