Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου

14 Σεπτεμβρίου 2022

1η Ημέρα Φίλιας Υγρού Στίβου – Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου.

Την Τέταρτη 14 Σεπτέμβριου διεξήχθη στο δημοτικό κολυμβητήριο Κορίνθου η μεγάλη εορτή των ακαδημιών του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου!
 
Μια σπουδαία εκδήλωση με την συμμετοχή και την επίδειξη όλων των τμημάτων του συλλόγου, από την μικρή πισίνα και την εκμάθηση έως τα αγωνιστικά τμήματα που λαμβάνουν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης διεκδικώντας διακρίσεις και επιτυχίες.
 
Η παρουσία όλων των τμημάτων με την συμμετοχή 200 αθλητών/τριών του ΝΟΚ, δείχνει την δυναμική που παρουσιάζει ο σύλλογος στα ναυταθλητικα δρώμενα της περιοχής μας, συμβάλλοντας παράλληλα στην κολυμβητική διαπαιδαγώγηση για ασφαλή άθληση στις ακτές και τις παράλιες μας. Η μαζική συμμετοχή τόσο των αθλητών όσο και των φίλων – συνοδών που παρευρέθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Κορίνθου και κατέκλεισαν τις κερκίδες του κολυμβητήριου ( και όχι μόνο), ανέδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο την ανάγκη για νέες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις.
 
Αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η παρουσία των Ελλήνων πρωταθλητών, μελών της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, Αγγελικής Ζαμαρια, Άλκη Κυνηγακη και Κωνσταντίνου Μερετσολια. Τρεις αθλητές πρότυπα για την νέα γενιά, οι οποίοι έχουν εκπροσωπήσει την χωρά μας επάξια με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους, συνδυάζοντας παράλληλα μια πετυχημένη ακαδημαϊκή καριέρα. Οι μικροί μας αθλητές είχαν την χαρά να τους δουν να κολυμπούν, να βραβεύονται και να φωτογραφίζονται μαζί τους, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση. Τους ευχαριστούμε πολύ για τις εικόνες που προσέφεραν στους αθλητές του συλλόγου μας και ευχόμαστε να τους έχουμε πάλι κοντά μας σε επόμενη εκδήλωση.
 
Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους στην γιορτή μας και την ανιδιοτελή προσφορά τους στον σύλλογο, τον Δήμαρχο κορινθίων κ. Βασίλειο Νανόπουλο, τον πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ κ. Θεμιστοκλή Κουτσογκιλα, τον αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ κ. Γιώργο Μαγκλάρα, τον αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Τιμολέων Πιετρη. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία του τον πρώην αθλητή του συλλόγου, μέλος της ΕΟΕ, έφορο κολύμβησης της ΚΟΕ και Ολυμπιονίκη Νικόλαο Ξυλουρη.
Είναι σημαντικό για τους αθλητές μας να θέτουν πρότυπα μέσα από την πόλη και τον σύλλογο. Για την μουσική κάλυψη και την εκφώνηση της εορτής ευχαριστούμε θερμά την Αθηνά Τσαρμπου που ‘’έντυσε’’ με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση. Για την φωτογραφική κάλυψη ευχαριστούμε τον Μανό Κουνελάκη, ο οποίος αποτύπωσε με τον πιο επαγγελματικό τρόπο όλο το γεγονός. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους οραματίστηκαν, σχεδίασαν και εκτέλεσαν την γιορτή, ΔΣ, προπονητές, εθελοντές και φυσικά τους γονείς που υποστήριξαν όλο το γεγονός.
 
Οραματιζόμαστε και δουλεύουμε πλέον για την 2η Μέρα Φίλιας Υγρού Στίβου 2023!
Be the exception – Be NOK!