Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

Μας στηρίζετε, σας ευγνωμονούμε.

ΧΟΡΗΓΟΙ 2023 - 2024

papafili@papafili.gr
+30 27440 49790
+30 2410 972532
Χάρτης

ΧΟΡΗΓΟΙ 2022 - 2023

Σημαντικό ρόλο στα εγχειρήματα μίας ομάδας έχουν οι χορηγοί.

Με γνώμονα το γεγονός πως η ομάδα μας αποτελεί μία ισχυρή αθλητική δύναμη της περιοχής μας , έχουμε θέσει σαν βασικό μας στόχο την ανάπτυξη του ομίλου. Κατά καιρούς έχουμε την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων της περιοχής μας οι οποίοι έχουν συμβάλλει σε αυτό.

Συγκεκριμένα, ο ΝΟΚ θέλει να λειτουργήσει με τα πρότυπα επιτυχημένων ομάδων της χώρας μας, που έχουν σημαντική υποστήριξη από τοπικούς (και όχι μόνο) φορείς ούτως ώστε να δώσει στους αθλητές της τα εφόδια που τους αρμόζουν (π.χ. αθλητικός εξοπλισμός) αλλά και να οργανωθεί ακόμη περισσότερο σε κάθε τομέα.

Κάθε χορηγός προωθείται με ποικίλλους τρόπους.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα , αποτελεί η παρουσία του λογότυπου κάποιου χορηγού στον αθλητικό εξοπλισμό της ομάδας (π.χ. στα σκουφάκια της ομάδας ή τον αθλητικό ρουχισμό γενικότερα). Επίσης η τοποθέτηση διαφημιστικών banner στον χώρο του κολυμβητηρίου, (ένας χώρος που επισκέπτονται καθημερινά αθλητές, γονείς ή δημότες, είναι μία ακόμη πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου κάθε χρόνο συμμετέχει διαρκώς σε αγώνες κολύμβησης που διεξάγονται σε κολυμβητήρια ανά την Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (Πάτρα, Καλαμάτα, Αργοστόλι, Τρίπολη, Λουτράκι), σε κολυμβητήρια της Αθήνας με χαρακτηριστικότερο αυτό του ΟΑΚΑ αλλά και σε άλλες πόλεις για τις ανάγκες των πανελλήνιων πρωταθλημάτων (και όχι μόνο ) όπως η Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, ο πιο επιτυχημένος Κορίνθιος αθλητής των τελευταίων ετών Θάνος Διαμαντίδης (2 φορές σερί μέσα στους πρώτους 3 αθλητές της χώρας, μέλος της προεθνικής ομάδας κολύμβησης) ο οποίος ανήκει στο ΝΟΚ, ζει και σπουδάζει στις ΗΠΑ. Η παρουσία του αθλητή μας εκτός συνόρων θα συμβάλλει εξίσου σημαντικά στην προώθηση των χορηγών.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι επισκέψεις του ΝΟΚ σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, μπορούν να επιδράσουν θετικά στην προώθηση του εκάστοτε χορηγού.

Ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες συνέβαλαν στη δημιουργία του νέου μας λογοτύπου, του νέου μας website και του ρουχισμού της ομάδας!

Σας θέλουμε πάντα δίπλα μας!

Γνώριζες ότι;

Οι Ιάπωνες ανέπτυξαν πρωτότυπες στρατιωτικές τεχνικές κολύμβησης. Κάθε αρχοντικός στρατός επινόησε τις δικές του τεχνικές κολύμβησης προσαρμοσμένες στη γεωγραφική θέση, στη φύση του νερού, στις συνθήκες της μάχης. Οι σαμουράι έπρεπε να μάθουν να επιπλέουν, να διασχίζουν υδάτινες εκτάσεις με όπλα και πανοπλίες, να φυλάσσονται από τον εχθρό και να του επιτίθενται, είτε ήταν πεζοί είτε όχι. Οι τεχνικές αυτές πήραν την ονομασία suijutsu (τεχνικές του νερού).