Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου

29 Νοεμβριου 2022

Πρώτοι αγώνες της σεζόν 2022-2023 με τριψήφιο αριθμό ατομικών ρεκόρ για το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου!

Πρώτοι αγώνες της σεζόν 2022-2023 με τριψήφιο αριθμό ατομικών ρεκόρ για το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου!

Παρουσία με 142 ατομικά ρεκόρ από το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου στην Πάτρα! 

Με τη συμμετοχή 56 αθλητών αγωνιστικής και προ αγωνιστικής και συνολικά 142 ατομικά ρεκόρ ξεκίνησε η σεζόν για το ΝΟΚ στην πόλη της Πάτρας.

Στην ημερίδα που διεξήχθη το Σάββατο 26/11/2022 οι αθλητές του ΝΟΚ έλαβαν μέρος πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις, ανάμεσα σε ομάδες της περιφέρειας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, αφήνοντας θετικά δείγματα για το μέλλον. 

Παράλληλα, πολλά από τα δελφίνια μας, βρέθηκαν ανάμεσα στους πρώτους 3 της κατάταξης στην πλειοψηφία των αγωνισμάτων τόσο για τις αγωνιστικές, όσο και για τις προ αγωνιστικές κατηγορίες.

Πιο αναλυτικά, οι 26 αθλητές/τριες της αγωνιστικής μας ομάδας πέτυχαν 65 ατομικά ρεκόρ ενώ οι αθλητές της προ αγωνιστικής μας ομάδας πέτυχαν 72 ατομικά ρεκόρ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες του Σαββάτου ήταν οι πρώτοι για αρκετά από τα δελφίνια μας, με τα χρώματα του ΝΟΚ και εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε το μέλλον τους να είναι γεμάτο με όμορφες κολυμβητικές εμπειρίες και επιτυχίες.

Πλέον, η προσοχή της ομάδας στρέφεται στο τρόπαιο ΠΑΟ το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί το ερχόμενο τριήμερο 2-4 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, ενώ οι προπονήσεις , συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό! (περισσότερες πληροφορίες για το τρόπαιο ΠΑΟ αλλά και για κάθε αγώνα της φετινής σεζόν θα βρείτε στο OnLine καλεντάρι αγώνων της ιστοσελίδας μας).

Συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο του ομίλου μας, Γιώργο Μιχαλόπουλο, Νίκο Στρατουδάκη, Μαρία Βυρλα, αλλά και στον στρατευμένο Κων/νο Μιχαλόπουλο, ο οποίος μας προσφέρει την στατιστική βοήθεια του από μακριά! Επίσης πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του ΔΣ και εφόρους κολύμβησης που συνέβαλαν στον συντονισμό της αποστολής.

Τέλος , θέλουμε συγχαρούμε όλους τους κολυμβητές/τριες μας για τις προσπάθειές τους στους αγώνες και να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την διαρκή υποστήριξη τους αλλά και την άψογη συνεργασία τους σε όλη την διάρκεια της αποστολής.

Θα ακολουθησει πλουσιο φωτογραφικο υλικο τις επομενες ημερες!

Τα αποτελεσματα των αγωνων μπορειτε να τα βρειτε εδω:  https://nokorinthou.gr/event/50-meters-first/