Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου

12 Νοεμβρίου 2022

Νέο website για το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου.

Το nokorinthou.gr είναι και πάλι εδώ και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!
 
Έπειτα από περίπου 10 χρόνια, ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου έχει ξανά τη δική του (ανανεωμένη) ιστοσελίδα καθώς επαναφέρει το δικό του website, το θρυλικό nokorinthou.gr
 
Το site το οποίο προσέφερε επί σειρά ετών πληθώρα πληροφοριών αλλά και φωτογραφικό υλικό, για όλα όσα αφορούν την ομάδα και τις δράσεις της, βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο άκρως ανανεωμένο! Με νέα, σύγχρονα γραφικά και αναλυτικές πληροφορίες (για όλα τα τμήματα και τους προπονητές, τα ωράρια κάθε τμήματος, τις αποστολές, τις συναντήσεις με τους συνεργάτες μας κ.α.), η ιστοσελίδα μας είναι ξανά εδώ, με στόχο να παρέχει στον επισκέπτη της όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει, ώστε να μάθει την ιστορία, τις παροχές και τις δράσεις του Ομίλου.
 
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε μέσω των social media μας τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας, που σκοπό έχουν να βοηθούν τους ήδη εγγεγραμένους αθλητές, αλλά και όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν την ενασχόληση με την κολύμβηση. Ενδεικτικά, η αίτηση εγγραφής πλέον απλοποιήθηκε και γίνεται online μέσω του website,(είτε σαν αθλητής της ομάδας μας, είτε σαν αθλητής κοινού) δίχως να χρειαστεί η φυσική σας παρουσία στο χώρο του κολυμβητηρίου.
 
Δημιουργός του έργου είναι ο πρώην αθλητής της ομάδας Άγγελος Κουρτίδης (aggeloskourtidis.com) ο οποίος επιμελήθηκε συνολικά και το νέο μας σήμα παραδίδοντάς μας ένα ακόμη φοβερό έργο, ανάλογο με τα θέλω της εποχής.
 
Αρωγοί στην υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος, αποτέλεσαν τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες, αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά μας, δείχνοντας έμπρακτα, την υποστήριξή τους για την κολυμβητική ομάδα της πόλης της Κορίνθου. Οι χορηγοί μας, θα έχουν ειδική θέση στη νέα ιστοσελίδα. PaperTrade, AGORA REAL Estate, Papafili Mils Gr, ΚΤΕΟ Πιτσάκης, Τσοπανάκης Χρώματα Εργαλεία, Athanasios Karachristos, Δικηγορικό Γραφείο Έλενας Κονομόδη &Συνεργατών • Κέντρο Διαμεσολαβησης, ΚΛΗΜΗΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε., Seventy Coffee, Αγγελοπούλου Μπάρμπαρα, WABI Beauty (Κόρινθος).
 
Σας ευχαριστούμε θερμά.
 
Με το www.nokorinthou.gr κλείνει ένα ακόμη κεφάλαιο στις ενέργειες αναβάθμισης του συλλόγου. Αξίζει να τονίσουμε για μία ακόμη φορά το εξής: Η διαρκής υποστήριξή σας σε κάθε μας βήμα, καθώς και το ενδιαφέρον σας για τον όμιλό μας, αποτελεί για εμάς το καλύτερο κίνητρο,ώστε να κάνουμε ακόμη περισσότερες, ανάλογες ενέργειες στο μέλλον, με στόχο να μεγαλώσει κι άλλο το όνομα του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου.
 
Τα καλύτερα έρχονται.