Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου

11 Δεκεμβριου 2022

Επιστροφή από το ΟΑΚΑ με 48 ατομικά ρεκόρ σε 57 συμμέτοχες και 8 μετάλλια για τον ΝΟΚ!

Νέα σπουδαία εμφάνιση από την προ αγωνιστική μας ομάδα, που έκλεισε την φετινή περίοδο αγώνων με 48 ατομικά ρεκόρ και 8 μετάλλια στο Χριστουγεννιάτικο Τρόπαιο ΠΑΟ.

Η ομάδα μας παρότι έλαβε μέρος με πολλές απουσίες, λόγω των τελευταίων ιώσεων που έχει πλήξει κυρίως τον πληθυσμό των παιδιών, παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, συγκεντρώνοντας εμπειρίες και εικόνες από την αρτιότερη κολυμβητική εγκατάσταση της Ελλάδος.

Τα μετάλλια για την ομάδα μας κατέκτησαν οι:
  • Πιερρος Νικόλαος σε 50 και 200 πρόσθιο
  • Μπουκουβάλας Κων/νος σε 50 Πεταλούδα, 50 και 100 ελεύθερο,
  • Σουλιώτη Λυδία στα 100 ελεύθερο,
  • Κων/νου Βασια στα 100 ελεύθερο,
  • Μπαλής Γιώργος στα 200 ΜΑ.

Σπουδαιότερο επίτευγμα ήταν όμως η προσπάθεια όλων των παιδιών, τα οποία βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις και αγωνίστηκαν σε νέα αγωνίσματα, βελτιώνοντας έτσι τις κολυμβητικές τους δεξιότητες.

Η εμφάνιση όλης της ομάδας είναι αφιερωμένη στα παιδιά, τα οποία για λογούς ιώσεων δεν κατάφεραν να λάβουν μέρος σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση και η σκέψη μας, σε όλη την διάρκεια των αγώνων ήταν μαζί τους. Την επόμενη φορά, θα είμαστε όλοι μαζί!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, καθώς και σε όλο το προπονητικό επιτελείο, ΔΣ και γονείς για την υποστήριξη των αθλητών/τριών μας!

Επόμενοι αγώνες…του Χρόνου τον Ιανουάριο!

Παρακάτω ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα των αθλητών/τριων μας:

 Αποτελεσματα ΝΟΚ