Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου

7 Δεκεμβριου 2022

Επιστροφή στην Κόρινθο με μετάλλια ,παρουσίες στην πρώτη δεκάδα & ατομικά ρεκόρ στο ΤΡΌΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ!

 

Επιστροφή στην Κόρινθο με μετάλλια ,παρουσίες στην πρώτη δεκάδα & ατομικά ρεκόρ στο ΤΡΌΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ!

 

Διαβάστε περισσότερα για την προσπάθεια της αγωνιστικής μας ομάδας, το περασμένο τριήμερο, στο ΟΑΚΑ εδώ:

 

Το περασμένο τριήμερο 3-5/12 2022 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, διεξήχθη το 5ο ΤΡΌΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (για τις αγωνιστικές κατηγορίες) και οι αθλητές μας ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους, με 4 μετάλλια, 10 παρουσίες στην πρώτη δεκάδα και συνολικά 39 ατομικά ρεκόρ!

 

 Μια διοργάνωση που διεξήχθη με τη συμμετοχή ομάδων από όλη τη χώρα και την Κύπρο ,δίνοντας έτσι χαρακτήρα πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά και Guest παρουσία 2 θρύλων της ιστορίας του αθλήματος, των  Ολυμπιακών αγώνων & της Εθνικής ομάδας της Αμερικής Ryan Lochte & Michael Andrew οι οποίοι έδωσαν  χαρά σε μικρούς και μεγάλους καθώς έδωσαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν αλλά και…αγωνίστηκαν!

 

Το παρών έδωσαν και αστέρες της εγχώριας κολυμβητικής κοινότητας όπως η Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, Κριστιαν Γκολομεεβ, Αποστολος Παπασταμου, Αποστολος Χρηστου και Κων/νος Μερετσολιας.

 

Όπως είναι λογικό τα ονόματα αυτά σε συνδυασμό με τη μαζική συμμετοχή ομάδων και αθλητών, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κόσμου γεμίζοντας έτσι τις εξέδρες του ΟΑΚΑ καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου!

 

Τα μετάλλια για την ομάδα έφεραν οι:

 

▪️ Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος σε μια φοβερή εμφάνιση με 3/3 ατομικά ρεκόρ!

 

Συγκεκριμένα είχε:

 -Χρυσό στα 200 πεταλούδα με χρόνο 02,20,51 καταρρίπτοντας κατά 5 δευτερόλεπτα το ατομικό του ρεκόρ!!!

-Ασημένιο στα 400 ΜΑ με χρόνο 05:10.46.

– Έκτη θέση στα 200 ΜΑ με χρόνο 02:28.33!

 

▪️ Μπουκουβάλα Μαρία εξαιρετική εμφάνιση και από τη Μαρία με 2 χάλκινα μετάλλια και 4/4 ατομικά ρεκόρ!

 

 Συγκεκριμένα είχε:

 

-Χάλκινο στα 200 ύπτιο με χρόνο 02:34.05

-Χάλκινο στα 100 ύπτιο με χρόνο 01:10.92

-7η θέση στα 200 ΜΑ με χρόνο 02:40.92

-5η θέση στα 50 ύπτιο με χρόνο 33,46.

 

Πέραν των μεταλλίων, τα δελφίνια του Ναυτικούς Ομίλου Κορίνθου πέτυχαν 10 παρουσίες στους καλύτερους 10 καθώς και 39 ατομικά ρεκόρ αποδεικνύουν περίτρανα πως τα αποτελέσματα των αγώνων του περασμένου τριημέρου αποτελούν προϊόν συνολικής προσπάθειας των αθλητών του ΝΟΚ. Για το λόγο αυτό θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές ξεχωριστά για τις επιδόσεις τους στο τρόπαιο ΠΑΟ.

 

Συγχαρητήρια στους προπονητές Γιώργο Μιχαλόπουλο και Νίκο Στρατουδάκη οι συνόδευσαν και καθοδήγησαν την ομάδα στο ΟΑΚΑ. Μαζί τους ήταν σύσσωμο το ΔΣ δείχνοντας την έμπρακτη υποστήριξη τους στις προσπάθειες των αθλητών.

 

Επόμενοι αγώνες το ερχόμενο τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου 2022 ξανά στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την ίδια διοργάνωση, αυτή τη φορά για τις προ αγωνιστικές κατηγορίες. Αναλυτικές πληροφορίες για τους “Καρχαρίες” μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας τις επόμενες ημέρες.

 

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ:

Αποτελεσματα Τροπαιου ΠΑΟ